11.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
scedíme a s mlékem rozmixujeme na hustší, ale jemnou kaši Kaši dáme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a dáme
osolené vodě rozmačkáme s máslem, vyšleháme na hladkou kaši plátky anglické slaniny a cukrářským sáčkem nastříkáme kaši
Brambory uvaříme doměkka a rozmačkáme je na kaši.
Nakrájené rajčata přidáme do kaše a přendáme do zapékací Poté je přidáme do kaše, posypeme nastrouhaným sýrem
Rozmixujeme na kaši a zase dáme bokem. navrstvíme nastrouhanou mrkev a nakonec navrstvíme kaši
kaši. Máme hotovou masovou omáčku a bramborovou kaši.
V průběhu dušení si připravíme bramborovou kaši: oloupané Bramborovou kaši rozetřeme na připravenou masovou směs
Kaši smícháme s rozmiXOvaným hráškem, fromage frais kaší s hráškem.
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Nakrájené houby přendáme na pekáč, přidáme oloupené brambory, které jsme nakrájeli na kolečka. Směs osolíme