1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
, prolisovaný česnek a nadrobno pokrájené zelí, z něhož Bramboráky přendáme na papírový ubrousek, abychom adsáli
Příprava bramboráků: Oloupané a omyté středně velké : Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka.
Oloupanou cibuli a omytý pórek nakrájíme na kolečka Na posledních 5 minut přidáme nakrájenou slaninu a
Rybí filé posypeme kořením na ryby a cibuli nakrájíme Filé dáme do pekáčku, posypeme cibulí a zakryjeme slaninou
Máslo rozpustíme ve vyšší pánvi nebo hrnci, cibuli Po chvíli přidáme k cibulce nakrájenou anglickou slaninu
Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme rozškvařit Přidáme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli, opečeme
Cibuli oloupeme, nakrájíme a smažíme na rozpáleném Přidáme nakrájenou slaninu a kysané zelí.
Na oleji osmahneme slaninu společně s cibulí. Do hotových halušek vmícháme osmahnutou cibuli se slaninou
smetanový sýr s vejci, bylinkami, muškátovým oříškem a zelím Na pánvi osmahneme na drobno nakrájenou slaninu s cibulí