8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Uvařené kuřecí maso umeleme na masovém strojku. Nakonec vmícháme pomleté maso a kousek másla.
Přidáme maso, protlak, osolíme, opepříme a ochutíme ně bramborové pyré a posypeme sýrem.
knedlíky a dovnitř každého vložíme 1 lžíci ochuceného mletého masa.
Na tuku orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme maso Do kaše vmícháme vejce a v zapékací míse vrstvíme maso
Přidáme mleté hovězí maso a za stálého míchání opečeme Bramborovou kaši rozetřeme na připravenou masovou směs
větším hrnci rozpálíme olej na větší teplotu, přidáme mleté maso a za občasného míchání smažíme, dokud se nám
Z mletého masa, nakrájené cibule ochucené paprikou,
Na sádle si opečeme cibulku a maso a krátce osmahneme kterých poté vytvoříme placičky, doprostřed dáme směs masa
Na pánvi osmahneme mleté maso a osolíme, opepříme. Pekáček naplníme masem, navrstvíme nastrouhanou mrkev
Z masa si vytvarujeme placičky a ty grilujeme z každé strany 3 minuty, na grilu maso lehce osolíme.