4.3K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Salát omyjeme a natrháme na kousky, přidáme nakrájenou Na zálivku prošleháme všechny suroviny kromě oleje.
Příprava zálivky: Zálivku připravíme smícháním olivového Vše přelijeme připravenou zálivkou a zamícháme.
Vejce uvaříme natvrdo. Brambory uvaříme doměkka a společně s vejci nakrájíme na kostky. Okurku nastrouháme
Na zálivku smícháme jogurt, majonézu, citronovou kůru a šťávu, přidáme listy salátu, maso, okurku na plátky
Salát přebereme, opereme, osušíme a natrháme na kousky Do zálivky vmícháme parmazán.
Zálivku připravíme dle návodu na obale. , přelijeme trochou zálivky a přidáme maso.
Na zálivku rozmačkáme vařené žloutky a smícháme je Zálivku dáme vychladit do lednice než si připravíme
Obě čekanky očistíme a odstraníme košťály. Na talíř střídavě pokládáme listy čekanky a plátky šunky.
Na zálivku prošleháme metličkou med, dijonskou hořčici Salát se zálivkou servírujeme s připraveným roastbeefem
Smetanovou zálivkou přilijeme k zelenině a lehce promícháme Nakonec salát poklademe nakrájenými vejci na měsíčky