Prémiový obsah
★★★
7.6K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Povidla rozmícháme s rumem a do středu každého kolečka
Náplň připravíme jednoduše a to tak, že smícháme povidla
polovinu těsta klademe lžičkou kopečky švestkových povidel , přehneme druhou částí těsta, které kolem povidel
Těsto na bramborový knedlík rozválíme. Zavineme jako roládu a vaříme jako bramborový knedlík
Placky pečeme nasucho, poté potřeme sádlem, podáváme s povidly
Hotové lokše potřeme povidly, strolujeme a posypeme
potravinové fólii vyválíme cca 1 cm silný plát z bramborového
Hotovou roládu nakrájíme na plátky a podáváme se špenátem
Rozmícháme povidla a zahustíme pomletými piškoty nebo Opatrně, ale pevně stočíme do rolády, konce stlačíme