5.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Usazenin v koupelně se nejlépe zbavíme, když na postižená místa přiložíme utěrku namočenou v octu a necháme vše pár hodin, nejlépe celou noc, působit.
Lososa nakrájíme na 4 díly, potřeme olivovým olejem Bramborový salát připravíme tak, že smícháme nakrájené
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. V míse smícháme mléko, vejce a sůl. Bokem v trošce mléka rozmícháme
Filety lososa osolíme a opepříme, obalíme v hladké
Na másle opečeme filety osoleného lososa.
Z biokysu nebo z kefíru, mléka, špetky soli, žloutků a cukru připravíme těstíčko. Bílky oddělíme a vyšleháme
Podmáslí smícháme s moukou, sodou, cukrem, solí a poté se žloutky. Z bílků vymícháme sníh, který poté
Rozpálenou formičku na lívance vymastíme tukem a z vykynutého těsta opékáme lívance.
Z trochy vlažného mléka, cukru a droždí připravíme kvásek, který necháme na teplém místě vzejít. Do mísy
kterou trošku potřeme kokosovým olejem a tvoříme lívance Lívance podáváme s džemem či s ovocem.