Prémiový obsah
★★★
21.4K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Osmahneme na pánvi s olejem a přidána kousky hermelínu
Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho Do středu formy vložíme hermelín a obskládáme ho půlkami
chleba pomažeme máslem, poklademe šunkou, dvěma plátky hermelínu
Poklademe plátky šunky a kousky hermelínu. Necháme rozpustit a podáváme s bramborem a salátem.
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Hermelín nakrájíme na plátky a naskládáme je na první Jako přílohu můžeme zvolit brambory nebo těstoviny.
Brambory nakrájíme na plátky. Na dno rozložíme vrstvu brambor, mírně osolíme, opepříme
Brambory, kedlubny a pórek oloupejte a nakrájejte na Vrstvěte je do zapékací mísy pěkně po sobě – vrstva brambor
Brambory i se slupkou omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme Zapékací mísu vymažeme máslem a vložíme nakrájené brambory
Brambory oloupeme, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky