Prémiový obsah
★★★
9K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu Můžeme připravit i bez klobásy.
Papriku očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. na pánvi, dokud není maso hotově a poté podáváme s bramborem
Papriku omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky Klobásu nakrájíme na kolečka.
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme vařit do 1 l majoránku, bobkový list, nové koření a vaříme do změknutí brambor
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme ve Takto připravené brambory posypeme jemně nasekanou
oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory Vaříme dokud nejsou brambory téměř měkké.
vymaštěný pekáč dáme vrstvu uvařených, oloupaných brambor Vrstvy střídáme tak aby navrchu byly brambory.
Asi po 30 minutách přidáme klobásu nakrájenou na kolečka , očištěné brambory, které nakrájíme na osminky, a
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a kousky brambo. Poté
Cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadřinců a nakrájíme společně s bramborami ve šlupce do zapékací mísy.
Rajčata a klobásu nakrájíme a rozdělíme také, na pánvi smažíme první polovinu vajec a nahoru rozprostřeme klobásu