4.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Potom do této směsi dáme porce tuňáka, promícháme tak Podáváme s tuňákem. Podáváme s limetkou.
Tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a opečeme v grilovací pánvi z obou stran tak, aby tuňák
Tuňáka grilujeme na rozpáleném grilu, ale jen krátce Podáváme se šťouchaným bramborem a plátkem citronu.
Steak z tuňáka osolíme, opepříme a potřeme olejem. Poté podáváme nakrájeného tuňáka na připraveném salátku
Brambory důkladně omyjeme, rozkrojíme na poloviny. Na každý brambor dáme tuňáka.
Brambory nakrájíme na poloviny a osolíme, opepříme nakrájenou na kousky, přidáme bramborey a nakonec tuňáka
porci posypeme fazolkami, přidáme 2 lžíce z konzervy tuňáka a nakonec přidáme kousky pečených brambor a vařeného
Bulgur uvaříme asi 10 minut ve vývaru. Jakmile se tekutina odpaří, přidáme nakrájenou zeleninu a ostatní