Prémiový obsah
★★★
3.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
V sobotu 26. listopadu ve středočeském Mratíně proběhl jubilejní desátý ročník Mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu Vitana Majonéza Cup 2016. Soutěž, které se zúčastnilo 18 kuchařských týmů, nakonec ovládl učňovský tým z SOU potravinářský.
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Zálivkou zalijeme salát, dochutíme solí a pepřem a
Vše dáme do salátové mísy, přidáme cibuli, majonézu
Brambory očistíme kartáčkem pod tekoucí vodou a ve slupce uvaříme v osolené vodě. Slijeme je a necháme
Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Vývar zahřejeme a brambory v něj
Horkou zálivku nalijeme na bramborovou směs a opatrně Hotový salát vyklopíme na servírovací mísu a posypeme
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme okurky,
Brambory uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Smícháme s nakrájenou cibulí a zalijeme nálevem
Omyté brambory uvaříme asi 20 minut doměkka ve slupce. Poté necháme vychladnout, oloupeme a překrojíme