6.6K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Oloupané brambory nakrájíme na plátky a opečeme je
Brambory oloupejte. Olivový olej zahřejte v prostorné pánvi a brambory
Větší cibule oloupeme rozřízneme na poloviny, nařízneme shora asi do poloviny. Rozmělníme na jemno bylinkové
Brambory očistíme kartáčkem a nakrájíme na menší kousky Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
Plátky ryby osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme plátky ryby kůží dolů. Snížíme teplotu
Porce kapra vykostíme, pokapeme bílým vínem, potřeme kořením kari, vložíme do kastrolku a necháme přikryté
Mleté maso zvlhčíme vodou okořeníme tlučeným kmínem, opepříme a osolíme. Dobře rozmícháme, přidáme 1
Příprava fazolek: Fazolky nakrájíme a dusíme asi 10 Příprava brambor: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme
Dýni a brambory oloupeme a důkladně omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami a petrželovou
Očištěné a omyté lipany osušíme čistou utěrkou. Na vnější straně lipanů utvoříme ostrým nožem řez ve
Očištěné a omyté rybí maso osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, posypeme drceným kmínem