Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Maso očistíme, omyjeme a pak ho ze všech stran opečeme na polovině přepuštěného másla. Přidáme přepůlenou
Na teflonové pánvi potřené olejem necháme zesklovatět na jemno nakrájenou šalotku. Přidáme na malé kostičky
Cibuli oloupeme a rajčata omyjeme, nakrájíme na čtvrtiny přidáme koření dáme do kastrolu a uvaříme do
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, pokrájíme na malé
Očištěné rajčata pokrájíme, uvaříme a protřeme přes síto. Ze sádla a mouky připravíme růžovou zásmažku
Všechny ingredience dáme do hrnce a rozvaříme. Poté přepasírujeme přes síto a naplníme do čistých sklenic
Rajčata uvaříme v hrnci na jemnou kaši. Poté zcedíme přes jemné síto. Do hotového protlaku dáme dané