Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Poté nakrájíme na kostičky. přidáme okurky
Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Potom je slijeme, necháme vychladnout, rozmačkáme
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. V hrnci rozehřejeme sádlo a placky pomažeme.
Brambory umyjeme, oloupeme a nastrouháme, přidáme sůl, mletý pepř, vejce, utřený nebo prolisovaný česnek
Ze směsi tvarujeme placky a smažíme na oleji dozlatova
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. Placky namažeme povidly a srolujeme.