Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Markéta Krajčovičová je cukrářka a tvář kuchyně Lidlu.
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Takto připravený koláč necháme znovu kynout. Upečený koláč necháme vychladnout, před podáváním posypeme
Koláče pečeme v předehřáté troubě na horkovzduch při Ještě horké koláče potřeme směsí zbylého másla a rumu
Mícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme citronovou kůru, koření a špetku soli. Ztuhlé máslo nakrájíme
V míse si prosejeme mouku s moučkovým cukrem. Přidáme nakrájené máslo, vejce a nastrouhanou kůrů s citronovou
Na vál nasypeme mouku, přidáme cukr, změklé máslo a kůru. Rukou vyhněteme těsto, zabalíme ho do fólie
Z polohrubé mouky, másla, moučkového cukru a špetky soli vypracujeme drobenku. Přidáme vejce a zpracujeme
na vál prosejme mouku, přidáme mleté mandle, cukr, nastrouhanou čokoládu, skořici, rozdrcené hřebíčky
masové výrobky, můžete se orientovat alespoň zčásti podle Na těsto naneste jablečnou směs.