Prémiový obsah
★★★★
8.2K čtenářů
1 h 30 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
V míse smícháme přísady na hamburgery a vše dobře promícháme. Směs rozdělíme na 6 kousků, ze kterých
Přihoďte k masu dva stroužky česneku a snítku čerstvého
oleje a opečeme fenykl, cibuli, slaninu, nakonec česnek
Česnek oloupeme, rozmačkáme a smícháme s majoránkou Krkovici omyjeme, osušíme a potřeme česnekovou směsí
Česnek oloupeme a prolisujeme. osolíme, opepříme, pokmínujeme a potřeme připraveným česnekem
V míse rozmícháme vejce se solí, pepřem, smetanou a nakrájenou šunkou. Pot na pánvi rozpálíme kapku oleje
Nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, sůl, pepř,
V hrnci rozpustíme máslo. Přidáme mouku, až vznikne lepivá hmota. Přidáme mléko a smetanu a zamícháme
Do misky dáme žloutky, semínka z vanilkového lusku a cukr a vyšleháme do pěny. V rendlíku v mléce povaříme