Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Biky za postupného přisypávání cukru a přidávání medu Kokosky necháme vychladnout a pak je odtrhneme od papíru
do kterého postupně zašleháme cukr spolu s tekutým medem tvoříme kuličky, které sušíme v troubě při 120°C než kokosky
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Kokos, mléko, máslo, šlehačku a 2 lžičky medu smícháme.Když vytváříme kuličky které pak polijeme směsí 2 lžiček medu
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Sypké suroviny smícháme v míse. Poté přidáme olej a salko. Z hmoty děláme kuličky, které dáme na plech
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Ořechy nasekáme v mixéru najemno. Kokosový tuk rozehřejeme. V misce smícháme ořechy, sirup a kokosový
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme