Prémiový obsah
★★★
12.7K čtenářů
15 m
janapozarova
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Listové těsto rozválíme a vykrojíme kolečka. Poté podáváme v papírových košíčcích.
Vypracujeme hladké těsto a vyplníme jím máslem vymazané Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Listové těsto vyválíme na pomoučněném vále na plát. Vyválené těsto pomažeme rozšlehaným bílkem a přehneme
druhy cukru, tuk a prášek do pečiva zpracujeme na těsto Po upečení košíčky vyklopíme a necháme odležet.
Suroviny na těsto smícháme v míse necháme odpočinout Hotový krém necháme vychladnout a poté plníme košíčky
Vypracujeme těsto a podle potřeby přidáme vodu. Těsto rozválíme mezi 2 potravinářskými fóliemi na plát
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme na velikost plechu Mléko vyšleháme s máslem, plát potřeme krémem a přiklopíme
věnečky, piškotky nebo můžeme tvořit větrníky, labutě , a pečeme nejlépe ve tvaru malých větrníčků nebo věnečků
Když se těsto odlepuje od kastrolu, odstavíme a necháme krémem (vanilkový pudink, máslo, mléko, umělé sladidlo
Po rozpuštění přidáme mouku (bude se zdát, že se těsto Po vychladnutí plníme krémem.