Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
-recept zaslal Jiří Šebek, Loly Cake je tradiční Novo Zealandské cukroví
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Nejdříve si připravte šablonu čísla. Namalujte si ji nebo ji vytiskněte na papír či čtvrtku. Z hladké
Příprava krému: Vymícháme smetanu s krémem z bíle čokolády a vnitřky sušenek. Rozprostřeme na sušenkovou
Mouku a cukr dáme na vál. Přidáme na slabší plátky nakrájené chladné máslo. Špičkami prstů vytvoříme
Troubu předehřejeme na 175 °C, pečicí rošt nastavte doprostřed trouby. Dna dvou dortových forem o průměru
Mouku a cukr dáme na vál. Přidáme na slabší plátky nakrájené chladné máslo. Špičkami prstů vytvoříme
Příprava korpusu: Rozevírací formu na dort vymažte máslem a vysypte moukou. Předehřejte troubu na 180
Troubu rozehřejeme na 170 stupňů. Mouku smícháme s práškem do pečiva a odložíme. Žloutky oddělíme od
Borůvky vložíme do hrnce, přidáme trošičku vody a svaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem a necháme
Mouku a cukr dáme na vál. Přidáme na slabší plátky nakrájené chladné máslo. Špičkami prstů vytvoříme
To, že je Mug cake hotov, můžete zkontrolovat pomocí Mug cake si můžete vychutnat buď rovnou z hrníčku,