Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
Co víc rozzáří oči dětí než ručně vyrobené a ozdobené perníčky, které mohou připravit společně s vámi.
1 h 10 m
Kuchař Berda
Smaltované umyvadlo a jiné prostředky budou jako nové, když je navlhčíme, posypeme kypřícím práškem a necháme vše přes noc působit.
Ráno stačí prášek jen smýt.
Vychladlé zdobíme polevou z bílků a cukru.
Když pudinkáče po upečení vychladnou potřeme je bílkovou polevou a podáváme.
Necháme je vychladnout na mřížce, pak zdobíme polevou Perníčky omočíme v polevě a dle fantazie dozdobíme.
Příprava polevy: Důkladně vychladlé perníčky ozdobíme polevou připravenou z vyšlehaného bílku s cukrem s
Citronovou šťávu přecedíme a všechny přísady smícháme. Metličkou jemně mícháme tak dlouho dokud směs
Náš TIP: doporučujeme méně členité tvary, perníčky Před pečením perníčky pomažeme rozšlehaným vajíčkem
Plnění polevy do sáčku si usnadníme tím, když sáček s polevou, uzavřeme a rukou promneme.
minut poctivě šleháme šlehačem tak dlouho, dokud v polevě Poleva na perníčku za chvíli ztuhne.
se dozvíte v Co s bublinkami v polevě? Tip: Polevou na plochy můžete i slepovat perníkovou
Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut. rozšlehaným s trochou vody, až oschnou, zdobte je polevou