Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Sněhem pak hvězdičky potřeme. plech, aby hvězdičky zůstaly světlé.
To poté vyválíme a vykrajujeme hvězdičky. Hvězdičky poté sušíme v troubě na plechu vyloženém
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
Mandle velice na jemno umeleme a smícháme s moukou. Žloutky, cukr, citronovou kůru a šťávu, skořici a