Prémiový obsah
★★★★
8.8K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
To pak plníme do strojku a vytvoříme rohlíčky, které Konce hotových rohlíčků namočíme do čokolády.
uvedených surovin vypracujeme těsto a tvoříme malé rohlíčky Upečené rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru.
Prosijeme mouku, přidáme kokosovou moučku, cukr a změklé Potom tvoříme válečky a z nich malé rohlíčky.
váleček a děláme menší nočky, ze kterých poté vyválíme rohlíčky Hotové rohlíčky obalíme v cukru.
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme
Poté z těsta tvoříme rohlíčky, ty dáme na plech vyložený
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na
Troubu si předehřejeme na 190 stupňů. Pomocí šlehacího nástavce utřeme změklé máslo se žloutkem, cukrem