Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Ještě horké rohlíčky obalujte ve směsi moučkového a vanilkového cukru a uložte do krabice.
Hotové ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém a vanilkovém cukru, které jsme předem smíchaly.
Poté odstavíme z plotny a přidáme zbylé máslo, vanilkový Před podáváním rohlíčky pocukrujeme.
Dlaní uválíme rohlíčky nebo je vtlačujeme do vymaštěných Poté obalíme ve vanilkovým cukru smíchaném s moučkovým
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Z těch poté tvoříme rohlíčky, buď rukou nebo pomocí horké ihned obalíme v moučkovém cukru smíchaný s vanilkovým
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož