Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Cukrářské piškoty namáčíme v silné kávě ochucené brand. Vkládáme do formy a jednotlivé vrstvy potíráme
Maliny posypeme cukrem, rozmačkáme a smícháme s rumem pomazánkového másla, znovu navrstvíme piškoty, zbytek malin
V misce si rozmačkáme maliny s 30 g cukru. piškoty Vaječné krém naneseme na maliny a pohárky odložíme
silnější kávu, necháme ji zchladnout a smícháme ji s malinovým Na krém promícháme mascarpone, malinový likér a vanilkový
Maliny očistíme, jemně omyjeme a necháme oschnout. Tiramisu uložíme do chladničky ztuhnout.
Smetanu vyšleháme do pěny a smícháme s Mascarpone a cukrem dle chuti. Připravíme si uvařenou silnou černou
Nádobu s tiramisu dobře zakryjeme (omotali jsme potravinářskou Tiramisu se dá jíst už po několika hodinách, ale nejlepší
V misce vymícháme žloutky s cukrem, postupně přidáváme sýr Mascarpone. Piškoty namáčíme v kávě, rozložíme
Smetanu, máslo, cukr, ušleháme šlehačem do pěny. Formu vyložíme jedním balíčkem cukrářských piškotů,
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme krémový sýr, tvaroh, rum a nakonec vše lehce promícháme s ušlehanou
Jahody a piškoty zakápneme griotkou. Smetanu ušleháme s 20 g moučkového a vanilkového cukru. Zbytek cukru