Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Cukr, bílek, máslo, mouku s práškem do pečiva a koření si smícháme s mrkví nastrouhanou najemno. Lžikou
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme skořici, mrkev, citronovou kůru a šťávu, cukr a měkké máslo
Mrkev oloupeme, omyjeme a nastrouháme najemno. Na vál prosejeme mouku, cukr, přidáme najemno nastrouhanou
V míse smícháme nastrouhanou mrkev najemno, přidáme mouku, skořici, rozinkymuškátový oříšek, pomerančovou
Mrkev očistěte a najemno nastrouhejte, přidejte rozpuštěné máslo, poté cukr, mouku a prášek do pečiva
Mrkvové sušenky klademe na plech vyložený pečícím papírem Mrkvové sušenky jsou vláčné, ne příliš sladké, přitom
odebírejte a na plech vyložený pečicím papírem tvarujte sušenky Krémem po dvou spojujte mrkvové sušenky.
Čokoládu a ořechy nasekáme na kousky, Heru utřeme s cukrem, hnědým cukrem a vejci do pěny. Pak přidáme
Máslo nakrájíme na kousky, přidáme mouku, žloutek, víno a vypracujeme těsto. Necháme odležet asi 2 hodiny