Prémiový obsah
★★★★★
22.4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme mandlovou moukou. Poté vyšleháme žloutky s cukrem a v druhé
Dortovou formu vyskládáme piškoty a pokapeme šťávou Smetanu zahřejeme, želatinu namočíme, poté ji vmícháme
Troubu zapneme hned, jak začneme šlehat piškot, aby Upečený piškot poznáme tak, že povrch začne krásně
PIŠKOT: Nejprve si vymažeme a vysypeme plech na piškot Šťávu z kompotu si odložíme na želatinu.
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu ztuhnout. Vytvarujeme váleček a z něho okrajujeme
Do skleniček na víno vrstvíme smetanový krém, piškoty Můžeme ozdobit drcenými piškoty nebo lístkem máty.
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej