Prémiový obsah
★★★
18.6K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Borůvkový krém navrstvíme na piškoty a dáme ztuhntut Jednotlivé porce dortu ozdobíme smetanou a zbylými
Příprava piškotu: Vejce smícháme v míse s cukrem, pak mísu ponoříme do horké vodní lázně a za neustálého
Borůvkovou směs pak nalejeme na krémovou na dortu a Před podáváním dozdobíme dort šlehačkou, čerstvými
Želé nalijeme na vychlazený dort a necháme ho zatuhnout Před podáváním dort ozdobíme šlehačkou, čerstvými borůvkami
Mouku smícháme s margarínem. Přidáme žloutky, vanilkový a moučkový cukr. Přidáme prášek do pečiva a 2
Borůvky svaříme s cukrem asi 5 minut. V malém množství studené vody rozmícháme solamyl a nalijeme ho
Celá vejce umícháme společně s moučkovým cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Pak přidáme polohrubou mouku
Borůvky opereme a necháme okapat. Rybízový džus, borůvky, 50 g cukru, citrónovou šťávu i nastrouhanou
Borůvky propláchneme, vložíme do hrnce, přidáme želírovací cukr i citronovou šťávu a promícháme. Hrnec