Prémiový obsah
★★★
17.3K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Přidáme máslo a prsty zpracujeme makovou drobenku. kompotovaných broskví a rovnoměrně posypeme makovou drobenkou
suroviny na drobenku. Těsto na plechu poklaďte ovocem, posypte drobenkou
V míse smícháme vejce společně s jogurtem a cukrem. Poté přidáme rozpuštěné máslo a mouku prosetou s
Poté si připravíme drobenku z mouky, cukru, másla a Polovinu drobenky rozmístíme na upečené těsto poté
Takto nachystaný koláč dáme do trouby předehřáté na Po vytažení koláč necháme chvíli zchladnout, potom
Na drobenku smícháme všechny suroviny a promneme prsty připravený plech, poklademe plátky broskví a posypeme drobenkou
Z hrubé mouky, tuku a cukru krupice připravíme drobenku , nasypeme ji na koláč a upečeme v troubě vyhřáté na
Na koláče rozložím ovoce tak na prst vysoko, posypeme je krupicovým cukrem a pak drobenkou.