4.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Směs dáme nad nádobu s horkou vodou a šleháme do pěny Pěnu nalijeme do sklenic a necháme ztuhnout v chladničce
Všechno dáme do nerezového hrnce a svaříme několik minut. Maso namočíme krátce před grilováním a v průběhu
směsi spolu s červeným pepřem. Pěnu necháme vychladit v pohárech.
Čokoládovou pěnu pak plníme lžícemi do skleněných pohárů Tento recept je pouze na čokoládovou pěnu, dozdobit
Směs dáme nad nádobu s horkou vodou a šleháme do pěny Pěnu nalijeme do sklenic a necháme ztuhnout v chladničce
Žloutky vyšleháme s cukrem do světlé pěny a vmícháme Pěnu pak rozdělíme do skleniček a dáme vychladit.
Vajíčka rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Ty dejte do mísy a metlou je vyšlehejte, dokud se na
Hotovou pěnu nalijeme do sklenic a necháme ztuhnout Nakonec můžeme ozdobit čokoládovými hoblinkami.
mascarpone s vanilkovým cukrem, přidáme vychladlou čokoládovou Čokoládovým krémem plníme malé pohárky, zdobíme šlehačkou
Žloutky vyšleháme s kávou a polovinou cukru do pěny vyšleháme na pevný sníh, který opatrně vmícháme do čokoládové