Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Dýni nakrájíme na pruhy, okrájíme a zbavíme vnitřku a nakrájíme na kostičky 2x2 cm. Vaříme půl hodiny
Horká dýňová povidla plníme do menších nahřátých skleniček Koření můžeme také do povidel přidat v malém plátěném
Heru (máslo) necháme změknout při pokojové teplotě. Nastrouháme si mrkev najemno. Přidáme změklou heru
varu a za občasného promíchávání je vaříme, až jsou povidla Potom horká povidla naplníme do nahřátých sklenic,
Povidla rozmíchejte tyčovým mixérem, přidejte skořici Povidla by měla sahat centimetr pod okraj.
Vařené brambory nastrouháme na vál, posypeme moukou a uděláme důlek, do kterého dáme vejce, osolíme a
Krátce opečeme a přilijeme vývar, dýňové pyré a povaříme Na sucho na pánvi orestujeme dýňová semínka a nakrájenou
polovinu těsta klademe lžičkou kopečky švestkových povidel , přehneme druhou částí těsta, které kolem povidel