Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Rozpuštěné máslo smícháme s moukou, citronovou kůrou a špetkou soli. Přidáme cukr, vejce, mléko a zapracujeme
Poté přidáme vanilkový cukr, ořechy a vejce. formičky, ale jen tak aby uprostřed zůstal důlek na krém
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
na plát, krájíme na trojúhelníky, které pokryjeme krémem
V mléce rozšleháme 2 lžíce cukru, vanilkový pudink Noky rozdělíme do misek nebo pohárů, přelijeme vanilkovým
uvaříme podle návodu na obale, ke konci varu přidáme vanilkovou Poté pocukrujeme a podáváme ozdobené hruškami.
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme uležet v lednici. Poté těsto vyválíme, nakrájíme na čtverce