Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Švestky vypeckujeme a rozkrojíme na půl. Usušíme - pozor švestky mají vláčnou dužinu, proto
Vypeckované propařené sušené švestky pak na kuřecí kolečka nakrájenou cibuli a tou pak poklademe ještě švestky
Sušené švestky opláchneme, necháme v cední- ku okapat Po zchladnutí švestky vypeckujeme.
Švestky a nakrájený pórek povaříme asi 5 minut. naplníme směsí z vinné klobásy a na ni poklademe švestky
Přidáme do ní oprané,uvařené a prolisované švestky.
máslo, a ještě minutku prohřejeme, nakonec přidáme švestky
Sušené švestky nakrájíme na tenké proužky. promícháme kopřivové listy s nasekanými cibulkami a švestkami
Na připravené řízky položíme plátek slaniny, 2 sušené švestky, svineme a spíchneme párátkem nebo můžeme