Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Rýži uvaříme ve vodě klasickým způsobem, případně můžeme použít zbytek od nedělního kuřete :o). V misce
Celer a mrkev očistíme a nahrubo nastrouháme. Promícháme, přimícháme obě vejce, ochutíme podravkou a
nákyp nějakou dobu zaležet. Uleželý a vychladlý nákyp na okraji formy uvolníme
Květák uvaříme hodně doměkka. Pak ho rozsekáme na malé kousky a dáme do malého pekáčku. Vmícháme nadrobno
Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté krůtí maso, sůl, kmín, trošku podlijeme
Zbylé plátky Knackebrotu rozdrobíme, rozložíme na nákyp Nákyp pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut