Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Upečenou roládu překlopíme na utěrku, opatrně z ní Roládu uložíme nejméně na dvě hodiny do chladničky.
Na oleji nebo na máslo orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou zeleninu a podlijeme vývarem
Suroviny na spodní vrstvu dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Rozdělíme do sklenic a dáme na 20 minut
Rozinky, rum, ořechy, cukr, čokoládu a piškoty dáme do mixéru. Rozmixujeme na hladkou hmotu a z té potom
Těsto potřeme náplní a roládu znova smotáme. Před servírováním roládu vyjmeme z fólie, posypeme
Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme mouku s práškem do pečiva. Nakonec zlehka zamícháme ušlehaný sníh
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka a necháme ztuhnout v lednici. Poté ze směsi tvoříme kuličky, které
Šlehačku vyšleháme s vanilkovým cukrem dotuha, všleháme kokosové aroma a vmícháme mletý kokos. Dáme
Teplou stočíme i s papírem do rolády a necháme vychladnout Roládu rozvineme, potřeme dvěma třetinami krému, srolujeme
Větší část náplně natřeme na roládu a zavineme. Zbytkem potřeme hotovou roládu a posypeme jí kokosem
rolování nelámala, musí zůstat vláčná.Ještě teplou roládu Zbylým krémem potřeme celou roládu posypeme kokosem