Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Vypracujeme si těsto, nakonec přimícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a okraje
Těsto: tuk, cukr a žloutky vyšleháme do pěny, přidáme ořechy, kakao, mouku s práškem do pečiva a nakonec
Troubu předehřejte na 175°C. Ručním šlehačem utřete máslo s cukrem do pěny nakonec zašlehejte
Z ingrediencí připravíme piškotové těsto (bílky a žloutky šleháme zvlášť s polovinou cukru, pak smícháme
Košíčky by měly být dozlatova. Košíčky vyklopíme z formiček, naplníme krémem a polijeme
vymazaných a hladkou moukou vysypaných formiček na košíčky lehce vychladnout, vyjmeme z formiček a vychladlé košíčky
Po upečení košíčky vyklopíme a necháme vychladnout. ušlehanou ze smetany a ztužovače šlehačky a nakonec košíčky
Po upečení košíčky vyklopíme a necháme odležet. Do chladných košíčků dáme trochu náplně, na ni položíme