Prémiový obsah
★★★
8.9K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Žloutky smícháme s cukrem přidáme mouku a tuhý sníh z bílků. Těsto upečeme na vymazaném a vysypaném plechu
Smetanu i mléko nalijeme do velkého hrnce. Broskvové pyré zamícháme do vychladlého smetanového
Připravené broskvové smetanové řezy necháme vychladnout Broskvové smetanové řezy po ztuhnutí nakrájíme na malé
Broskve umyjte, vyčistěte, nakrájejte a rozmačkejte spolu s cukrem, vodou a citronovou šťávou. Nalijte
Broskve omyjeme, nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme ovocný sirup, špetku
Mouku smícháme s práškem do pečiva smícháme s cukrem, přidáme rozehřáté vychladlé máslo a mléko, ve kterém
V míse smícháme vejce společně s jogurtem a cukrem. Poté přidáme rozpuštěné máslo a mouku prosetou s
Broskve oloupeme buď nerezovým nožem nebo je spaříme ve vodě na 90°C teplé, do které jsme přidali 20
Broskve pečlivě omyjeme, rozpůlíme a odpeckujeme. Na mírném ohni je rozvaříme nepatrně podlité vodou.
V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Na plech nalijeme půlku připraveného těsto. Opatrně naneseme