Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Máslo a žloutek vyšleháme a vmícháme nadrcené sušenky. Naplníme formičky na muffiny asi 1cm vrstvou těsta
Orestujeme jednu šalotku, přidáme maso, koření a podusíme. Na másle si orestujeme druhou šalotku, přidáme
Máslo a žloutek vyšleháme a vmícháme nadrcené sušenky. Naplníme formičky na muffiny asi 1cm vrstvou těsta
Máslo si utřeme se žloutky do pěny a přidáme napůl rozmrzlý protlak, osolíme, opepříme. Postupně přidáváme
Z 25 g mouky a másla utřeme kouli, kterou dáme do lednice, ze zbylých ingrediencí na těsto vypracujeme
Šalotku opražíme na oleji, přidáme špenát a dusíme. Poté vmícháme prolisovaný česnek, mléko a chvíli
Těstoviny uvaříme s troškou olivového oleje, na oleji orestujeme cibuli, přidáme víno a restujeme. Cuketu
Špenát krátce podusíme. Z osoleného mléka, mouky a vajec připravíme těstíčko a vmícháme rozmrazený špenát
Očištěný špenát vhodíme na deset minut do vroucí osolené vody, scedíme, necháme okapat a potom důkladně
Troubu předehřejeme na 180 °C. Tence vyváleným těstem vyložíme formu nebo zapékací misku. Dno propíchámevidličkou