Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Usmažené vdolky necháme trošku zchladnout, pomažeme povidly a ozdobíme tvarohem.
Vdolky pečte asi dvacet minut dozlatova. Těsně před podáváním je ozdobte vydatným množstvím povidel
Hotové vdolky namažeme povidly, poklopíme do nastrouhaného Hrušková povidla: Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme
Po usmažení můžeme vdolky dle chuti mazat tvarohem, povidly, popřípadě marmeládou a navrch je ozdobíme
Kulatým tvořítkem nebo skleničkou vykrájíme vdolky, Podáváme nasladko namazané marmeládou, smetanou nebo s povidly
Kulatým tvořítkem nebo skleničkou vykrájíme vdolky, Podáváme nasladko namazané marmeládou, smetanou nebo s povidly
Bochánky trochu roztáhněte prsty na vdolek a vhazujte Lehce zchladlé vdolky potřete povidly, ozdobte tvarohem
Droždí dáme do vlažné vody, přidáme mouku a necháme vzejít kvásek. Ten poté přidáme do mísy do které
Poté vykrájíme skleničkou těsto a vytvarujeme vdolky plech s pečícím papírem a vysypaným moukou klademe vdolky