Prémiový obsah
★★★
3.2K čtenářů
5 m
Patrik Kőlbl
Po zpracování těsta můžete pro lesklý chléb potřít těsto olivovým olejem
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Do domácí pekárny dáme nejprve mléko, olej, vejce. Nahoru nasypeme bezlepkovou mouku, ve které jsmepromíchali
Viz úvod této stránky. Těsně před pečením jej potřete olivovým olejem, aby se leskl. Peču na programu
Do mísy dáme listy rozmarýny roztlučené v hmoždíři, rozmačkaný česnek, olivový olej, nastrouhanou kůru
Syrové krevety oloupejte, zbavte hlavy a střívek. Nahrubo nakrájenou šalotku dejte do rozpáleného rendlíku
Maso nakrájíme na kousky a osolíme. Poté posypeme oblíbeným kořením a osmahneme na pánvi s rozpáleným
Z trochy vody, mouky, všeho cukru a droždí uděláme kvásek, který necháme asi 25 minut pracovat. Pak přidáme
Ingredience (kromě rozinek) vložíme do pekárny v uvedném pořadí a zapneme program SWEET, velikost bochníku