Prémiový obsah
★★★
12.9K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Do domácí pekárny nejdříve vlijeme tekuté suroviny, to je vodu a olej, poté jogurt, na to mouky a do
Ingredience (kromě semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost
Všechny suroviny smícháme v míse a můžeme přidat například ještě ořechy nebo rozinky podle chuti. Těsto
Jogurt spolu s cukry a špetkou solí prošleháme dohladka. Poté přidáme trochu citronové šťávy a dáme na
V jedné míse smícháme prosetou pšeničnou mouku s kypřícím práškem a solí. V druhé smícháme jogurt, vejce
Obě mouky smícháme, osolíme, přilijeme rozpuštěné máslo a jogurt. Vymícháme v hladké těsto a dáme pod
Želatinu rozmícháme s moučkovým cukrem a se třemi lžícemi vody a za stálého míchání ji rozpustíme nad
Utřeme vejce s cukrem, přidáme jogurt a postupně přimícháme olej. Vmícháme mouku s kypřícím práškem a
Mouku smícháme s jogurtem a cukrem, přidáme vyšlehaná vejce a lžíci jedlé sody. Poté přimícháme marmeládu
Všechny suroviny společně propracujeme v pevné těsto. Z těsta odkrajujeme kusy, které pak tvarujeme na