Skvělá ozdoba na dort.
Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Čokoládu nalámeme na menší kousky a ve vodní lázni poskládáme na plech vyložený pečícím papírem, poklademe třešněmi
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Postupně do ní přimícháme kondenzované mléko, bílou čokoládu
Odstopkované a omyté třešně částečně rozmělníme. Pokud jsou třešně velmi sladké, množství cukru upravíme
Třešně rozdělím na dvě půlky.Jednu půlku rozmixuju Povařte 15 minut, až se třešně rozpadají a šťáva začne
rovnáme vrstvy žemlí, odpeckovaných, rozpůlených třešní
Omyté a okapané třešně vypeckujeme. Přidáme třešně a chvíli je restujeme.
Plody odstopkujeme, protřídíme a jsou-li červivé, zalijeme je vodou teplou na 40°C s přídavkem 15 gramů
Třešně do poloviny namáčíme v čokoládě a ihned je obalujeme Namočené a obalené třešně necháme zchladnout aby čokoláda