21.8K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Křidélka omyjeme, osušíme a jemně potřeme solí. Naplněná a obalená křidélka osmažíme na pánvi v rozpáleném
cukru a koření smícháme marinádu, do které naložíme křidélka Křidélka vytáhneme z marinády, dáme do pekáčku, přiklopíme
Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, hořčice, cukru, cit. šťávy, tymiánu, pepře a soli
Kuřecí křídla omyjeme, osušíme a kuchyňskými nůžkami Prsty uvolníme kůži na křidélkách a naplníme ji vymačkanou
Přidejte kuřecí křidélka a důkladně je v marinádě Kuřecí stehna vyjměte a rozložte do pekáčku nebo
Křidélka vložíme do této marinády - NEJLÉPE PŘES NOC Pečeme při 190 stupních asi hodinku, až jsou křidélka
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
Křidélka nařízneme, dáme do marinády a necháme nejméně
Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a zprudka orestujeme na pánvi na oleji. Cibuli oloupeme a nakrájíme
Křídla omyjeme a osušíme dáme do mísy a přidáme kožení. Promícháme a zakápneme olejem. Nakonec přidáme