Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Kuřata rozčtvrtíme a podusíme do zlatova na másle. Kuře vytáhneme a do omáčky přidáme jemně nasekanou
Na pánvi na rozpálenémoleji osmahneme plátky masa, které jsme osolili, opepřili a posypali kmínem a kořením
Maso omyjeme, osušíme, osolíme, poprášíme moukou, vložíme na rozehřátý tuk a zlehka je opečeme po obou
Vykuchané umyté kuře naporcujeme a osolíme. Během dušení kuřecí čtvrtky otáčíme.
Kuře omyjeme a očistíme, rozdělíme ho na 8 přibližně rozpálíme olej, cibulku na něm zpěníme a přidáme kuře
nakrájenou cibulí, na kterou poklademe posolené porce kuřete Upečené kuře přelijeme bylinkovou směsí se zbytkem
Kuřecí stehna omyjeme a orestujeme je ze všech stran na olivovém oleji. Maso dáme stranou. Dolejeme olej
Vsypeme mražené nakrájené fazolky (pokud máme k dispozici Měkké fazolky nakonec můžeme zaprášit moukou a podle
Fazolky opláchneme.