Prémiový obsah
★★★★★
6.8K čtenářů
11 h
julinka288
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Přidáme do zelí, promícháme a provaříme. Podáváme s kachnou a knedlíky (dle chuti).
Příprava kachny: Kachnu zbavíme nečistot, omyjeme a Příprava knedlíku: Brambory nastrouháme, přidáme mouku
Příprava kachny: Kachnu posolíme, okmínujeme a dáme Příprava knedlíků: Polovinu brambor uvaříme a necháme
Příprava kachny: Kachnu zbavíme nečistot, omyjeme a Příprava knedlíku: Brambory nastrouháme, přidáme mouku
Příprava kachny: Kachnu necháme rozmrznout a opláchneme Upečenou kachnu podáváme s knedlíky a zelím.
Přidáme kmín, zelí, cukr, sůl a zalijeme vínem. nalijeme do kastrůlku a na dno pekáče rozmístíme zelí
Upečenou kachnu podáváme s houskovými knedlíky a dušeným zelím.
Příprava zelí: Zelí si dáme do hrnce, zalijeme vodou Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme knedlíky, které
Kachnu omyjeme, osušíme, posolíme, okmínujeme a pak Vypracujeme tužší těsto, ze kterého tvoříme knedlíky
Kachnu osolíme, pokmínujeme, potřeme olejem, podlijeme Přidáme do zelí, promícháme a provaříme. dochutíme
Očištěnou kachnu osolíme, posypeme kmínem a za stálého Občas mícháme, aby se zelí nepřipálilo.Nakonec dochutíme