Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Příprava masa: V hrnci na oleji osmahneme nadrobno nakrájené kousky cibule. Přidáme kousky masa a krátce
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
V hrnci na oleji osmahneme nadrobno nakrájené kousky cibule. Přidáme kousky masa a krátce osmahneme.
Líčka: Hovězí líčka nebo telecí líčka můžeme nejprve (kuřecí nebo hověží vývar).
Na oleji opečeme osolená líčka ze všech stran. Líčka podáváme s bramborovou kaší.
Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno. Osmahneme společně s česnekem na oleji a přidáme zeleninu, kterou