Prémiový obsah
★★★
29K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Očištěné maso nakrájíme na plátky. Připravíme si směs s vejce, soli a rozdrcených lupínků. V této směsi
strouhanou nivu, víno, podusíme a zahustíme strouhaným sýrem Mícháme, dokud se sýr nerozpustí.
Bílek osolíme a našleháme do pěny, v jiné misce smícháme mletou papriku, sušenou petrželkou a mandle.
Šafránová vlákna rozemneme do misky. Přidáme 2 lžíce horké vody, necháme 5 minut odstát. Poté přidáme
Krůtí prsa podle potřeby očistíme, omyjeme a papírovou Plátky krůtích prsíšek podáváme například s bramborovými
Krůtí prsa očistíme, omyjeme, osolíme a posypeme mletým
Krůtí prsa podélně nařízneme a naklepeme na větší plát Hotovou směs dáme na střed krůtího plátku, důkladně
Maso nakrájíme na větší nudličky a osolíme. V hrnci rozpustíme tuk nebo olej a kousky masa v něm opečeme
játra osolíme, opepříme, hotovou směs dáme na střed krůtího