Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Kuřecí játra očistíme a nakrájíme je na malé kousky na střed krůtího plátku a zabalíme.
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme játra a krátce Játra podáváme nejlépe s chlebem a ozdobené zelenou
Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky Na pánvi rozpálíme olej a játra na něm zprudka opečeme
Šafránová vlákna rozemneme do misky. Přidáme 2 lžíce horké vody, necháme 5 minut odstát. Poté přidáme
Maso nakrájíme na malé nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso s houbami
Z vykostěného krůtího masa nakrájíme čtyři větší porce Zapečené porce krůtího masa se sýrem na talíři polijeme
Očištěné maso nakrájíme na plátky. Připravíme si směs s vejce, soli a rozdrcených lupínků. V této směsi
Bílek osolíme a našleháme do pěny, v jiné misce smícháme mletou papriku, sušenou petrželkou a mandle.