2.9K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Na talíř dáme oprané salátové listy, fazolky a na něj
obalíme plátky čerstvé slaniny, čistě vypranými vinnými listy podáváme na teplém talíři, zdobené slaninou a vinnými listy
Mladé ředkvičkové listy propereme a povaříme je krátce Talíř pokryjeme spařenými ředkvičkovými listy, polijeme
Kapustové listy spaříme horkou vodou a seřízneme silnou vrchní část listu, aby se nám lépe balily.
Kapustové listy vložíme asi na 5 minut do horké slané Každý list potřeme připravenou fáší, stočíme do závitku
Kapustu zbavte vrchních listů, omyjte a uvařte v osolené Na jednotlivé listy rozdělte masovou směs a stočte.
povaříme asi 10 minut, poté rozebereme na jednotlivé listy Poté dáme na sebe 3 listy, naplníme, zabalíme do závitku
Odřežeme stopky listů, opereme a dáme do osolené vody Listy poklademe lesklou stranou dolů a malou lžičkou
Salátové listy namočte do horké vody nebo krátce Plněné listy rozdělte na talíře zalijte je vývarem
Kapustové listy opláchneme a ve vroucí osolené vodě Listy scedíme, polozíme na prkénko, do každého listu