Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na 8 kousků, které Hotové kuře podáváme s opékanými bramborami.
Brokolici opláchneme pod tekoucí vodou. Stonky nakrájíme na špalíčky, růžičky necháme středně velké.
Očištěný květák dobře omyjeme a rozdělíme na jednotlivé růžičky. Vaříme v osolené vodě asi 10 minut.
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, naložíme do vychladlého Po upečení kuře vyjmeme a zbylou směs přepasírujeme
Vodu, kečup, cukr, worcestrovou omáčku, ocet a hořčici promícháme na jemnou omáčku. Osolíme, opepříme
Kuře si nejprve očistíme a neporcujeme, každou porci Vypeckované švestky poklademe na kuře.
Vychladlé nalijeme na kuře a dáme do chladu na několik
okurku nakrájenou na kolečka, na ni položíme vychladlé kuře
Pomleté mandle smícháme se skořicí a citronovou kůrou. Poté přimícháme rozšlehané vejce. Směs přilijeme
Joan Roca Joan Roca je španělský šéfkuchař a spolu Španělská paella Arzak je známá svou experimentální
Plech si vyložíme potravinovou fólií (dno i okraje) a na dno položíme plátky jedlého papíru, tak, aby