Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rozpustíme si cukr, přidáme víno, půlky meruněk a povaříme
Na pánvi rozehřejeme olej a maso opečeme. až je maso měkké.
V pánvi rozehřejeme olivový olej a plátky masa opečeme Hráškovou rýži podáváme s kuřecím masem, ozdobíme hráškem
Maso dáme stranou a na stejné pánvi osmahneme nakrájenou Hotovou rýži přisypeme k mase, zalijeme vyluhovaným
kuřecí prsa nakrájíme na kostky a pokapeme olejem, Podáváme s rýží.
Kuřecí stehýnka prošpikujeme slaninou a zbytek slaniny Podáváme s rýží polité šťávou.
Rýži propláchneme studenou vodou a v osolené vodě s přidáme nakrájené maso, celer, hrášek a promícháme.
Plátky masa omyjeme, z obou stran zlehka posypeme sušeným Podáváme s nakrájeným kuřecím masem.
Šalotku najemno nadrobno nasekáme, kuřecí maso nakrájíme Na pánev vrátíme maso a přidáme rýži.
Maso nakrájíme na kousky a přes noc naložíme do škrobu Poté přidáme maso a osmahneme.
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky Nakrájené maso pak osolíme, opepříme, poprášíme hladkou
Uvařte rýži na mírném plameni v osolené vodě do měkká V míse promíchejte rýži, kuřecí maso, koriandr a polovinu