5.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Játrovou nádivku do ní rozestřeme, kousky kuřecích prsou pokapeme vínem, naskládáme na nádivku a lehce
Kuřecí prsa si omyjeme a osušíme. Připravenou nádivkou naplníme kuřecí maso.
Podle potřeby zahustíme nádivku strouhankou. Maso nařízneme a naplníme jatrovou nádivkou.
Na polovině másla orestujeme nakrájené kuřecí maso Formu vymažeme máslem a naplníme nádivkou.
Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nožem do nich prořízneme Tu naplníme připravenou nádivkou a otvory spíchneme
Petrželové pyré: Na másle zpěníme šalotku orestujeme Petrželová strouhanka: Do robotu dáme všechny suroviny
Játra si nasekáme, žloutky třeme s máslem, přidáme petrželku a játra. Rohlíky nakrájíme na malé kostičky
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a na několik hodin naložíme do marinády, vzniklé smícháním 100 ml oleje
V míse smícháme nakrájené maso, víno, sůl a pepř. Zeleninu nakrájíme na kolečka a krátce podusíme. V